D-K Instructeur 

Foto BB

 

Dave Kruijssen

Hallo, mijn naam is Dave Kruijssen. Ik ben samen met Sven en Neil je  Rij-instructeur bij D-K AutoRijschool. Ik ben getrouwd en woon met mijn vrouw en drie kinderen in Tilburg Reeshof. 

Ik vind het  bijzonder leuk om in mijn autorijschool  mensen op te leiden tot goede chauffeurs die hun rijbewijs meer dan waard zijn. Dit opleiden doe ik met veel geduld, rust en humor. Onlangs ook gespecialiseerd in het opleiden van faalangstige leerlingen. Want ondanks dat autorijden een serieuze aangelegenheid is, moet er ook gelachen kunnen worden. Mijn doel is om veilige chauffeurs op te leveren die met plezier terugkijken op hun rijopleiding.

 

"Voor je rijopleiding moet je bij Dave, Sven en Neil zijn. Dan is je rijopleiding tot in de puntjes verzorgd."

 

 

 

 Sven Klessens

De volgende stap naar vrijheid en onafhankelijk zijn, zo voelde voor mij het behalen van mijn rijbewijs.

Mijn naam is Sven Klessens, 29 jaar, en al enige tijd actief als rij-instructeur.
Woon samen met mijn vriendin en ons hondje in Tilburg.

Leuk dat we je mogen verwelkomen op onze website, want dat wil zeggen dat jij graag wil beginnen met rijlessen! Het lijkt mij leuk om jou daarbij te helpen!

Ik zorg voor een gezellige relaxte sfeer in de auto waardoor iedere volgende rijles er weer eentje is om naar uit te kijken!

Ben jij nieuwsgierig naar onze werkwijze? Vraag dan gauw een proefles aan 

en wie weet tot snel!

 

 

 

 

 

Neil Verhagen

Hallo, mijn naam is Neil Verhagen, 31 jaar. Samen met mijn vriendin woon ik in Tilburg. In mijn vrije tijd wandel ik graag of maak ik leuke ritjes op de motor.

Door de jaren heen heb ik ervaring opgedaan op de vrachtwagen, motor en uiteraard de auto. Deze ervaring is mijn optiek ideaal om ervoor te zorgen dat ik veilige en verantwoordelijke bestuurders kan opleiden. Dit gaat gepaard met geduld, humor en structuur. Ik heb het steven om veilige bestuurders op te leiden met breed verkeersinzicht.

Mocht je na het lezen van deze tekst vollopen van enthousiasme, wacht niet langer en vraag een proefles aan. Ik help je graag bij het behalen van jou rijbewijs!

 

 

 

Contactgegevens

D-K AutoRijschool

Nistelrodestraat 33

5045 MD Tilburg

Telefoon :  06 27033117

www.d-kautorijschool.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Rijschoolhouder

Dave Kruijssen

 

Wegwijzer

CBR

Rijles

Theorie Examen

Rijexamen

Bijzondere verrichtingen

Rijbewijs B

 

D-K Lesauto Verhuur

www.d-klesautoverhuur.nl